Шпалери для ванної кімнати

Кераміка - практичний і довговічний матеріал. Але шпалери для ванни – краще! Це нескінченна різноманітність фарб, цікаві поєднання візерунків, оригінальні сюжети. Для створення настінної картинки з кахлю знадобиться кілька днів роботи і майстер-професіонал. Шпалери – готовий продукт; наклеїти їх можна самостійно.

Які переваги отримає той, хто вирішив купити шпалери для ванної:

  • ошатний стиль;
  • оригінальний інтер'єр;
  • свободу самовираження;
  • вибух позитивних емоцій.

Заходити в кімнату для гігієнічних процедур стане набагато приємніше! Адже краса сприяє розслабленню та повноцінному відпочинку. Сьогодні мешканцям України цього особливо не вистачає!

Мої шпалери у ванну - справжнє свято для любителів красивого інтер'єру

Сьогодні в дизайні все менше табу, все більше креативу. Фотошпалери у ванній кімнаті – чому б і ні? Є попит – буде й пропозиція! Виробники пропонують:

  • вологостійкі шпалери;
  • художні полотна з 3D ефектом;
  • декор із щільного паперу з покриттям, що ламінує;
  • ексклюзивні розробки для утилітарних кімнат.

Сьогодні класичні ванні кімнати поступилися місцем приміщенням нового формату. Або це просторі апартаменти з елітним декором (зокрема настінним). Або компактні приміщення з душовими кабінками. І в тому, і в іншому випадку можна використовувати паперове оздоблення як настінний декор.

Шпалери для ванної кімнати – практична сторона питання

Вода - головний ворог паперу. Тому для обклеювання паперовими полотнами доведеться вжити запобіжних заходів. Або вибрати стіну, найбільш віддалену від джерела вологи. Або купити спеціальні шпалери, що миються, для ванної. Як правило, вони виготовлені з декількох шарів щільного паперу і покриті гладким вінілом. Краплі води не завдадуть їм шкоди.

Однак помилка думати, що шпалери для ванної роблять виключно з паперу. Це може бути:

  • натуральна тканина;
  • металева фольга;
  • скловолокно;
  • деревний шпон.

Звичайно, таку екзотику важко купити в рядовому інтернет-магазині. Але вона існує і прикрашає будинки людей, небайдужих до краси!

Шпалери у ванну та вимоги гігієни

Кімната для прийому водних процедур - інтимне місце. Сюди нечасто заглядають сторонні. Однак любов до чистоти та вимоги гігієни іноді спонукають домовласників витрачати на ремонт у ванній більше коштів, ніж на передпокій чи вітальню.

Частно це пояснюється вимогами безпеки. Наявність труб із гарячою та холодною водою змушує ретельно підбирати матеріали для косметичної обробки. Потіки з вини сусідів – не рідкість. Тому до настінного декору висувають додаткові вимоги.

Увага! Якщо купити шпалери для ванної кімнати з вологостійким покриттям, прибирання не завдасть клопоту. У разі серйозного потопу, змінити картинку з паперу на новий буде простіше, ніж замінити інші види дорогого оздоблення.

Шпалери у ванну для дитини

Паперове оздоблення на стіну може знадобитися і в тому випадку, якщо необхідно облаштувати ванну для дітей. Дітлахам найменше хвилює практична сторона питання. Вони будуть раді:

Розгорнути