Блог про фотошпалери

Детальніше

Детальніше

Детальніше

Детальніше

Детальніше

Ми завжди прагнули бути ближче до Вас. Замовляючи наші фотошпалери, Ви ставите частинку нашої душі у себе вдома. А ми, у свою чергу, намагаємося вкладати частину душі в кожен наш продукт. Дизайн фотошпалер і оформлення ними інтер'єру приміщень у різних стилях тепер доступні кожному. Друк будь-якого сюжету на фотошпалерах, послуги дизайнера, вибір текстур і типів друку - все це пропонує Вам компанія Шпалерня. Східний, європейський, японський, середземноморський стиль інтер'єру з фотошпалерами - неважливо який оберете Ви. Фотошпалери допоможуть Вам здійснити всі свої мрії в декоруванні інтер'єру.

 

За допомогою фотошпалер Ви вносите величезну різноманітність у Ваш інтер'єр. Звичайно ж, створюючи дизайн, Ви продумували все до дрібниць, хотіли висловити свій настрій, свій стиль і характер. За допомогою фотошпалер на стіні можна відобразити яскравий акцент Вашої неординарності або складність Вашого консерватизму. А оскільки настрій може змінюватися дуже часто і хочеться все змінити, ми полегшили вам цю задачу. Адже робити ремонт у будинку - це досить дорога справа, що потребує значних витрат часу. А ось зміна фотошпалер на стіні на інші - справа однієї години. І Ваше житло виглядає абсолютно по-іншому.

 

Будучи нашими замовниками, Ви надихаєте нас на створення нових образів, нових текстур, нових інтер'єрів. І ми завжди хочемо ділитися з Вами новими знаннями, які ми знаходимо. Тут Ви зможете знаходити цікаві факти для Вас - від підбору кольорів і видів фотошпалер до дизайнерських рішень у всьому світі. Ми працюємо для Вашого комфорту.

З любов'ю "Шпалерня"