Як поклеїти фотошпалери?

Як поклеїти фотошпалери?

Ви зважилися змінити свій інтер'єр і внести щось цікаве. Вибрали відмінні фотошпалери і що ж далі? Шпалери є, стіна є, а як же тепер правильно поклеїти їх щоб не зіпсувати естетичну сторону питання. Можна запросити фахівців і вони Вам допоможуть якісно наклеїти фотошпалери на стіну, а можна заощадити гроші і зробити це самостійно.

Ми спробуємо виділити основні питання, а саме:

  • Який використовувати клей?
  • Як зістикувати зображення?
  • Які інструменти необхідні для поклейки шпалер?

Процес поклейки досить нескладний, головне - дотримуватися правил.

  • Вирівняти стіни і прогрунтувати
  • Нанести клей широким пензлем по всій поверхні шпалер
  • Накласти полотно і прикатати жорстким гумовим валиком
  • Тонким пензлем підмазати край шпалер з боку, де не буде стиків
  • Прикатати тонким гумовим валиком

Шановний клієнте!

Ви отримали фотошпалери ТМ «Шпалерня» - якісну продукцію для оформлення Вашого інтер'єру. У виробництві фотошпалер ми використовуємо тільки екологічно чисті матеріали з Європи. Дякуємо за Ваш вибір!

Для того, щоб наклеїти шпалери Вам знадобиться: великий пензлик або вовняний валик, маленька щіточка, жорсткий валик для швів, гумовий валик, відро, шпалерний шпатель, драбина, губка, лінійка і канцелярський ніж.

На початку необхідно правильно зістикувати на підлозі необхідні області склеювання і позначити їх по порядку олівцем. Або ж можна стикувати прямо на стіні. Це трохи складніше і може знадобитися стороння допомога. Необхідно пам'ятати, що фотошпалери клеяться стик у стик, без зазорів. Вуаля, і Ваш інтер'єр змінився на краще!

Який клей потрібен для фотошпалер?

Клей Pufas

Клей Pufas для бордюрів, настінного покриття, підклеювання стиків шпалер

Клей Glutolin

Клей Pufas для важких вінілових і текстильних шпалер, для фотошпалер з текстурою

Інструкція як поклеїти фотошпалери

1. У першу чергу необхідно підготувати стіни, попередньо очистивши від старих шпалер. За допомогою шпаклівки вирівняйте стіни. Вкрийте їх ґрунтовкою, або слабим розчином клею.

2. Розкладіть всі полотна шпалер на рівній поверхні. Зістикуйте полотна згідно нумерації. Номер полотна роміщується після напису "Col". Переконайтеся до наклейки в тому, що при стикуванні полотен зображення збігається.

3. Для того, щоб перше полотно наклеїти рівно, нанесіть на стіну вертикальну лінію, використовуючи будівельний рівень.

4. ВАЖЛИВО! Якщо Ви обрали текстуру SmartStick, то пункти 5, 6, 7, 10, 11, 12 не слід виконувати. SmartStick - це самоклеючі шпалери.

5. Приготуйте клей для шпалер. Ми рекомендуємо клей Pufas Glutolin rubin GTx і клей для шпалерних швів Pufas. Прочитайте інструкцію з приготування клею.

6. Для наклейки шпалер можна використовувати клей для важких вінілових шпалер іншого виробника. У такому випадку уважно прочитайте інструкцію з приготування клею та оклеювання шпалер на упаковці клею.

7. Якщо Ви замовили клей разом із шпалерами або використовуєте клей Pufas, нанесіть його на поверхню за допомогою валика або пензля на ширину 1-2 смуг.

8. Покладіть перше полотно на нанесений клей та рівномірно притисніть відносно проведеної вертикальної лінії. Обережно розгладьте шпалерним шпателем і прикатайте гумовим валиком.

9. Всі наступні полотна необхідно клеїти встик. Переконайтесь, що зображення в місці стику повністю співпадає.

10. Для того щоб шпалери щільно прилягали до стіни, використовуйте клей для швів Pufas, який необхідно наносити безпосередньо на стіну по місцю стиків маленьким пензликом.

11. Шпалерним шпателем необхідно розгладити шви і зафіксувати вузьким жорстким валиком.

12. У разі, якщо клей проступив на поверхню, обережно видаліть його вологою губкою. Важливо, щоб у приміщенні не було протягів до повного висихання шпалер.

13. Після успішно виконаної роботи, насолоджуйтеся затишним і яскравим інтер'єром Вашої кімнати!

Підтримка споживача:

Якщо у Вас виникли питання, звертайтеся до наших консультантів:

Зворотній дзвінок

0 800 3000 43

[email protected]

Фотошпалери відповідають вимогам діючого санітарного законодавства України, і підтверджені висновком санітарно-епідеміологічної експертизи № 05.03.02-04/1459 від 13.01.12. Протокол експертизи № 73 від 13.01.12.

Фотошпалери "ШПАЛЕРНЯ" Міста
Київ Львів
Харків Одеса
Вінниця Полтава
Дніпро Рівне
Дніпродзержинськ Сімферополь
Житомир Суми
Івано-Франківськ Тернопіль
Кременчук Херсон
Кривий Ріг Хмельницький
Луцьк Черкаси
Миколаїв Чернігів
Ужгород Чернівці
Нікополь Каталог Шралери на Замовлення
Фотошпалери за кольором
Білі Бірюзові
Чорні Зелені
Червоні Рожеві
Сірі Помаранчеві
Коричневі Жовті
Фіолетові Бежеві
Сині 3Д Обої - Фотошпалери 3D