Флізелінові фотошпалери з красивими сюжетами для Вашого будинку

Флізелінові фотошпалери з красивими сюжетами для Вашого будинку

Флізелінові фотошпалери почали застосовуватися в побуті порівняно недавно. Дивовижно-красиві і практичні за своїми властивостями, вони стали широко застосовуватися в декоруванні стін.

Вперше такі шпалери з'явилися в Німеччині в минулому столітті, коли практичні німці вирішили поєднати два абсолютно різних за своїми властивостями матеріалу - папір і флізелінову тканину. Цей симбіоз став революційним у світі настінних покриттів.

На сьогоднішній день такі шпалери прийнято вважати одними з найпрактичніших оздоблювальних матеріалів, що володіють високою волого- і теплостійкістю

Флизелиновые фотообои ТМ Арт-обои

Вони мало чим відрізняються за вартістю від інших шпалер, але значно виграють за своїми функціональними особливостями.

Переваги флізелінових фотошпалер

Фотошпалери на флізеліновій основі склали гідну конкуренцію своїм паперовим «побратимам».

1.Їх вагомою перевагою є те, що незважаючи на тонку основу, вони не розтягуються під час приклеювання на стіну.

Особливу увагу варто звернути на те, що клей наноситься не на саме полотно, а на стіну, що створює зручність в оклеюванні і значно заощаджує Ваш час.

2. Фотошпалери флізелінові мають пори, крізь які проступає повітря. Це дозволяє стінам "дихати" і уникнути скупчення вологи на стінах.

3. Оскільки дані шпалери містять в собі натуральні екологічні матеріали, вони є абсолютно безпечними для здоров'я людини і ідеально підходять для обробки стін в дитячій кімнаті.

4. Тільки що поклеєні полотна не піднесуть Вам несподіваних сюрпризів: не пересохнуть і не стягнуться на стіні.

5. Флізелінові фотошпалери мають високу міцність і можуть приховувати дрібні вади на поверхні. Навіть якщо раптом Ви виявите на стіні незначні зазори і шорсткості - не біда, шпалери з нетканого волокна спритно приховають цей невеликий недолік.

Крім того, флізелінові шпалери можуть клеїтися навіть на необроблені поверхні - гіпсокартон, панелі з ДСП і навіть бетонні стіни. Флізелінові шпалери приховують тріщини на стінах в тих приміщеннях, де є проблема з просіданням фундаменту. Тканинна основа фотошпалер сприяє тому, що вони мають досить високу еластичність.

6. Шпалери не накопичують в собі пил і догляд за ними не становить великої проблеми. Навіть якщо вони забруднилися, можна злегка зачистити їх сухою щіткою. Після чого Ваші стіни знову заграють яскравими і насиченими фарбами.

Флизелиновые фотообои ТМ Арт-обои

Ось такими незвичайними та оригінальними можуть бути в інтер'єрі флізелінові фотошпалери. Купити їх не складе великих зусиль і затрат часу з Вашого боку. У нашому інтернет-магазині Ви зможете підібрати флізелінові фотошпалери на стіну із всілякими сюжетами з нашого каталогу або придбати їх на замовлення не виходячи з дому. Наші фахівці завжди готові допомогти Вам з вибором і доставкою фотошпалер за вказаною/p Вами адресою.

Практичні флізелінові фотошпалери, ціна на які є досить прийнятною, порадують Вас своєю якістю, довговічністю, яскравими і чіткими зображеннями!

Фотошпалери "ШПАЛЕРНЯ" Міста
Київ Львів
Харків Одеса
Вінниця Полтава
Дніпро Рівне
Дніпродзержинськ Сімферополь
Житомир Суми
Івано-Франківськ Тернопіль
Кременчук Херсон
Кривий Ріг Хмельницький
Луцьк Черкаси
Миколаїв Чернігів
Ужгород Чернівці
Нікополь Каталог Шралери на Замовлення
Фотошпалери за кольором
Білі Бірюзові
Чорні Зелені
Червоні Рожеві
Сірі Помаранчеві
Коричневі Жовті
Фіолетові Бежеві
Сині 3Д Обої - Фотошпалери 3D