Екологічні фотошпалери

Екологічні фотошпалери

Екологічні фотошпалери - ТМ Арт-шпалери

Сьогодні для виробництва шпалер в Україні використовуються різні технологічні процеси. Принципово їх можна розділити за технологією друку на два типи: офсетний друк і цифровий друк. Розглянемо обидва типи докладніше.

Фотошпалери, які виробляються за допомогою офсетних машин - це прабатьки шпалер як таких. Саме так вироблялись перші фотошпалери, які були так популярні серед наших батьків. З моменту появи до сьогоднішнього дня якість таких арт-шпалер значно покращилася - вони практично не поступаються, виробленим за допомогою цифрових машин. Але піти від основних недоліків їм так і не вдалося - сюжет розбитий на велику кількість частин і практично не існує можливості виготовити фотошпалери на замовлення. Наприклад, сюжет з розміром 3680х2540 мм складається з 8 частин. Це пов'язано зі специфікою саме цього способу виробництва і вкрай незручно при наклеюванні. Вибрати сюжет Ви можете тільки з існуючого каталогу. Виробники пропонують кілька типів розмірів, виготовити їх згідно до Ваших розмірів неможливо. Також слід відзначити той факт, що такі фотошпалери можуть бути надруковані тільки на глянцевому папері з синьою зворотною стороною щільністю 120 гр/м2. Інші матеріали не можуть бути використані. Основною перевагою такого типу є ціна.

Фотошпалери на замовлення-інтернет-магазин Арт-шпалери

Фотошпалери, які виробляються за допомогою цифрових принтерів, різняться між собою чорнилом, яким надруковано зображення. Найчастіше використовують екосольвентні та латексні. Для повноти розуміння варто зазначити, чорнило - це суміш пігменту і розчинника. Пігмент це органічна речовина у вигляді дрібного порошку певного кольору. Розчинник це рідина, в якій розчиняють пігмент, в результаті чого виходить чорнило.

В цілому фотошпалери такого типу мають цілий ряд переваг в порівнянні з шпалерами, які виробляються за допомогою офсетних машин.

Можливість виготовити ексклюзивні шпалери:

Ви можете використовувати зображення з нашого каталогу (більше 3500 зображень) або надати своє зображення. Також Ви можете замовити пробу кольору. Особливо важливою перевагою є технологічна можливість замовити практично будь-який розмір.

Великий вибір текстур і матеріалів:

Цифровий спосіб друку дозволяє використовувати широкий спектр матеріалів, які не доступні для офсетного друку: паперові, флізелінові, вінілові, текстильні фотошпалери.

Мінімальна кількість стиків:

Ширина матеріалів, що використовуються від 1270 мм до 1600 мм. Всі матеріали рулонного типу, що дозволяє отримувати великі сюжети з двох, максимум трьох частин.

Екологічні фотошпалери на стіну - ТМ Арт-шпалери

Для друку фотошпалер на замовлення ми використовуємо два типи чорнил:


• латексні чорнила;
• УФ-чорнила.

Кожен з цих видів друку має свої переваги і недоліки, про які ми розповімо нижче.

Латексні чорнила - це чорнила, які складаються з пігменту і води з полімером. Даний полімер називається - латекс. Чорнила застигають відразу ж після друку і дуже стійкі до різного роду зовнішніх впливів. Фотошпалери з латексними чорнилом мають яскраві насичені кольори і взагалі не мають запаху.

Ми рекомендуємо використовувати такі фотошпалери для дитячих кімнат. Вони екологічні і безпечні для здоров'я людини. Даний тип чорнила, визнаний найбільш екологічно чистим і придатним до використання в будь-якому приміщенні в усьому світі. Шпалери можна мити і вони легкі в догляді та поклейці.

УФ чорнила - це тип чорнила, які тверднуть під впливом ультрафіолетових променів. Завдяки даній технології нанесення чорнила під впливом УФ-випромінювання, зображення на фотошпалерах стає більш яскравим і насиченим. Фотошпалери з УФ друком жиро- і водостійкі, мають високий ступінь захисту від стирання і впливу хімічних елементів.

Якщо Ви не визначилися, що саме Вам підходить - зверніться до нашого консультанта, і він обов'язково допоможе зробити правильний вибір!

Фотошпалери ТМ Шпалерня відповідають вимогам діючого санітарного законодавства України, та підтверджені висновком санітарно-епідеміологічної експертизи № 05.03.02-04/1459 від 13.01.12. Протокол експертизи № 73 від 13.01.12..

Фотошпалери "ШПАЛЕРНЯ" Міста
Київ Львів
Харків Одеса
Вінниця Полтава
Дніпро Рівне
Дніпродзержинськ Сімферополь
Житомир Суми
Івано-Франківськ Тернопіль
Кременчук Херсон
Кривий Ріг Хмельницький
Луцьк Черкаси
Миколаїв Чернігів
Ужгород Чернівці
Нікополь Каталог Шралери на Замовлення
Фотошпалери за кольором
Білі Бірюзові
Чорні Зелені
Червоні Рожеві
Сірі Помаранчеві
Коричневі Жовті
Фіолетові Бежеві
Сині 3Д Обої - Фотошпалери 3D