Дизайнерський ремонт - витрати, які окупаються

Дизайнерський ремонт - витрати, які окупаються

Звичка самостійно білити, фарбувати і циклювати підлоги поступово відходить у минуле. Сьогодні багато в Києві замислюються про те, щоб зробити дизайнерський ремонт. Він дозволить перетворити приміщення з невдалим плануванням або голі стіни в новобудові в красиві апартаменти, де всім членам сім'ї буде зручно.

Дизайнерський інтер'єр

Якщо ви плануєте ремонт - дизайн квартири допоможе точно сформулювати, чого ви хочете, і втілити бажаний інтер'єр в життя. Дизайн-проект - це зразок, наочне уявлення всіх кімнат, санвузла, передпокоїв, балкона (якщо буде потрібно). Квартира з дизайнерським ремонтом має наступні переваги:

  • використаний з толком кожен сантиметр площі;
  • підібрані сучасні, безпечні для здоров'я матеріали;
  • враховані всі побажання мешканців;
  • грамотно організовано освітлення;
  • заховані комунікації.

Дитяча від дизайнера

Важливо! Дизайнер врахує, куди виходять вікна, як розташувати радіатори опалення по відношенню до спального місця, на шпалерах якого кольору найкраще грають вранці сонячні відблиски. Ремонт і дизайн для нього - це шахова партія, під час якої фігури розставляються в єдино можливий варіант.

Плюси і мінуси дизайнерського ремонту

До послуг дизайнера вдаються не заради краси, а для зручності. Адже грамотно розподілити всі предмети побуту на обмеженій площі дано не кожному. Дизайнерський ремонт на фото дає уявлення про те, наскільки гармонійно можна облаштувати життєвий простір. Перетворити тісне приміщення в світле і затишне, наповнити апартаменти повітрям і світлом, задати стиль за допомогою сучасних фотошпалер, фресок, стінових панелей.

Шикарний інтер'єр від дизайнера

Другий істотний плюс - підбір якісних матеріалів. Професіонал подбає про безпечний ламинат, фірмову керамічну плитку, функціональні меблі. Він розуміє, що люди вкладають кошти в ремонт і дизайн квартир для того, щоб користуватися отриманим результатом якомога довше. Тому вибере довговічні шпалери, якісну сантехніку, міцні двері.

До недоліків можна віднести непрофесіоналізм виконавців, невміння чути клієнта, а також надмірне захоплення новаторськими ідеями. Але це, скоріше, людський фактор. У початковій розмові з кураторами проекту постарайтеся знайти спільну мову, донести свої побажання, показати зразки оформлення і приклади, які вам подобаються.

Дизайнерський інтер'єр з фотошпалерами

Ремонт квартири і дизайн проекту: основні етапи

Краса в житловому приміщенні вимагає точних математичних розрахунків. Тому перше, що попросить дизайнер - точний план приміщення. Виконуючи ремонт квартир, дизайн намагаються робити не тільки наочним, але і максимально точним. В цілому, робота студії зводиться до 4-х основних етапів:

  • Попередня розмова з клієнтом, виїзд фахівця на об'єкт, обміри, фотозйомка.
  • Розробка технічного завдання.
  • Узгодження всіх нюансів майбутнього житла (вибір стилю, шпалер і фотошпалер, декору, меблів; оснащення кухні, ванни і туалетної).
  • Розробка дизайн-проекту.

Дизайнерський ремонт кухні

Коли всі деталі узгоджені, готується робочий проект. Для кожної кімнати складається докладний план. У ньому описані всі етапи: заміна/монтаж дверей і вікон, зміна підлогового покриття, розташування фотошпалер, стеля, освітлення, опалювальне обладнання, зонування житлових кімнат, електротехнічні роботи. Сюди ж включають специфікацію матеріалів і устаткування (шпалери, лінолеум, натяжна стеля, кухонне обладнання).

Важливо! Хоча художнє втілення ідеї вимагає витрат, все ж співпрацю з дизайнером можна назвати економним варіантом в довгостроковій перспективі. Так як розробка детального плану в кінцевому підсумку знизить витрати на закупівлю матеріалів і подальшу переробку.

Дизайнерські ремонти квартир: фото, вартість

У квартири за індивідуальним проектом є істотний мінус - ціна! Як правило, дизайнерський ремонт квартир - це не безкоштовно. Часто саме цей фактор відлякує потенційних замовників. Але, може бути не все так погано? Дізнаємося, як оцінюють свої послуги фахівці в Києві.

Гарний дизайн вітальні

Варіанти ремонтних робіт із залученням професійного декоратора прийнято розглядати в трьох цінових сегментах:

  • економ - від 250 грн. до 1000 грн. за кв. м.;
  • якість - від 1000 до 2500 грн.;
  • VIP - від 2500 грн. (100 $ і вище).

Дизайнерський ремонт кабінету

Таким чином, при скромних запитах на стандартну двушку в 50 квадратних метрів знадобиться 13-50 тис. грн. На дизайн ремонту квартир середнього рівня - від 50 до 100 тис. грн. При обробці елітних апартаментів верхня планка не обмежена, так як запити у клієнта можуть включати дорогі оздоблювальні матеріали та ексклюзивні предмети інтер'єру.

Як бачимо, розкид цін досить великий навіть у межах однієї цінової категорії. У регіонах можна знайти варіанти дешевше. Або звернутися до дизайнера, який працює сам, без помічників. Таким чином можна заощадити до 50%.

Дизайн вітальні від дизайнера

Комп'ютерний дизайн та ремонт квартир

Коли за благоустрій житлового приміщення береться чужа людина, є небезпека не збігтися характерами. Все-таки будинок відображення душі, а душевні пориви важко висловлювати в будівельних термінах і сантиметрах. Тому сьогодні, плануючи ремонт квартир, дизайнерські рішення прийнято втілювати за допомогою комп'ютерних програм. 3D-візуалізація - відмінний спосіб заздалегідь побачити своє житло і підкоригувати деталі ще на етапі проекту.

Цікавий дизайн кухні

Елітний дизайн - ремонт з мінімумом витрат: як цього досягти

Навіть економ-ремонт допоможе значно облагородити приміщення, толково використовувати всі зони в маленькій квартирці, створити стильний інтер'єр в убитій хрущовці. Хороший дизайнер обов'язково дасть добру пораду щодо організації простору, вибору шпалер, стельового декору, підлогового покриття. А також розподілить всі етапи робіт відповідно до вашого графіку в рамках наявного бюджету.

Це цікаво! Завжди можна підібрати простір і доступні за вартістю матеріали, які не зажадають надмірних фінансових вкладень. Хочете незвичайний інтер'єр з мінімумом витрат, попросіть включити в план фотошпалери. Це простий, але ефектний спосіб прикрасити своє житло без непомірних витрат!

Фотошпалери "ШПАЛЕРНЯ" Міста
Київ Львів
Харків Одеса
Вінниця Полтава
Дніпро Рівне
Дніпродзержинськ Сімферополь
Житомир Суми
Івано-Франківськ Тернопіль
Кременчук Херсон
Кривий Ріг Хмельницький
Луцьк Черкаси
Миколаїв Чернігів
Ужгород Чернівці
Нікополь Каталог Шралери на Замовлення
Фотошпалери за кольором
Білі Бірюзові
Чорні Зелені
Червоні Рожеві
Сірі Помаранчеві
Коричневі Жовті
Фіолетові Бежеві
Сині 3Д Обої - Фотошпалери 3D